Vroeger kwam de zee tot hier...

 
 
 
 
 

Interieurfoto's

Waar vroeger de koeien aan de voederbakken vastgeklonken waren en er 10.000 strobalen tot tegen het dak opgestapeld stonden...

Het gebouw werd helemaal omgebouwd tot een authentieke en gezellige gite vol comfort.

U vindt er een ruime gemeenschappelijke keuken, eetkamer en living op de gelijkvloer. Ook een ontspanningsruimte met sauna, relaxatieruimte, douche en toilet.

Op de twee verdiepingen zijn er in totaal 7 ruime slaapkamers waarvan 4 met 4 slaapplaatsen en 3 met 2 slaapplaatsen. In totaal maakt dat 22 bedden. Er zijn ook een paar kinderbedjes ter beschikking. Alle kamers zijn voorzien van een eigen lavabo met koud en warm water. ! Tips voor de lakens, kijk bij " Wat meebrengen?".

Verspreid over het gebouw zijn er 5 toiletten, 4 douches en 2 badkamers met bad. Er is ook een aparte TV-hoek en een grote speelzaal met pingpongtafel, tafelvoetbal, een teken- en spelletjeshoek en een gezellige zithoek om heerlijk in te luieren.

Eettafel voor 20 personen Een praktische keuken Comfortabele slaapkamer met uitzicht op de natuur en het dorp Er zijn 4 douches en 2 baden. Ruime slaapkamers met uitzicht op de omgeving. Elke kamer heeft een lavabo met spiegel en een kleine kast. Er is gerenoveerd met natuurlijke materialen. De 2 zolderkamers hebben een eigen badkamer. Waar kunnen de kinderen heen bij slecht weer?