Rechts is de ingang van de gite

Aan de tuinkant is een ruim terras ...

Ideale plek voor ontbijt met zicht op de notelaars

Wandelingen in de buurt van Chardeneux

Vroeger gaven de notelaars beschutting aan de paarden...

Wandeling bij het kasteel van Somal

 
 
 
 
 

Le noyer

Wat is er fijner dan met vrienden of familie erop uit te trekken? Deze gite voor 22 personen biedt met 7 ruime kamers, living en eetkamer voldoende accommodatie om een fijn en gezellig weekend door te brengen.Het gebruik van natuurlijke materialen, zoals hout, natuursteen en klei creƫert een aangename sfeer. De kinderen kunnen vrijuit buiten spelen of bij minder weer op de speelzolder, terwijl de ouders kokkerellen, bijpraten rond de kachel, relaxen in de sauna ...

De grote open ruimte op de zolder kan ook gebruikt worden voor allerlei activiteiten ( yoga, massage ,schilderatelier, ...). Dat biedt ook mogelijkheden voor andere groepen.

Lieve huisdieren met manieren zijn hier ook welkom.

Laat je van hieruit leiden en ontdek al wandelend de kleine dorpjes en de talrijke kastelen. Chardeneux , het dichtstbijgelegen dorpje,is opgenomen in de lijst van "Les plus beaux villages de Wallonie". Durbuy is vlakbij.

Heb je een speciale gelegenheid die mag gevierd worden zoals een belangrijke verjaardag, een communie, of een ander feest waarbij je graag nog iets meer deelt? Neem even contact op en we kiezen een geschikte datum uit.

Het is geen accommodatie voor vrijgezellen- of dansfeesten.

Nieuwtjes op facebook Le Noyer - Chardeneux?